Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Maak nu jouw persoonlijke afspraak!

Pakketten

Omdat we kwaliteit en tevredenheid zeer hoog in het vaandel dragen werkt RSTB alleen met producten van de beste kwaliteit. Van elke opdracht is een uitdaging die we omzetten naar een verbluffend resultaat.

RSTB behandelt zowel interieur als exterieur, net als velgen en motor. RSTB staat voor een complete, uitstekende en kwalitatief hoogstaande service. Om U een beter zicht te geven op welke manier wij uw wagen verwennen hebben we voor U een aantal pakketten samengesteld.


Xpell folie, car wrapping, ramen tinten pakket

X-pell folie

Ppf (paint protection film) Beschermt jouw wagen tegen steenslag, krassen en vandalisme en meer. Deze ultieme bescherming zal jaren meegaan zonder te vergelen na verloop van tijd, dus er kan een garantie gegeven worden dat uw auto er na jaren als nieuw zal eruit blijven zien. Hiervoor werken wij samen met de marktleider in belgie om u enkel het beste aan te kunnen bieden.

Bij dit pakket is het ook mogelijk om deze folie nog verder te  beschermen met een modesta coating, dit voor de folie nog te beschermen en de wagen zal makkelijker te wassen (onderhouden) zijn.

 

Car Wrapping

Uw wagen een andere (opvallende) kleur geven of reclame maken voor uw bedrijf. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Personaliseer je auto naar uw smaak.

Carwrapping is in feite het laten inpakken van uw wagen met een al dan niet bedrukte folie.

Deze folie's zijn ook makkelijk te beschermen met een modesta coating, waardoor de levensduur aanzienlijk zal verlengt worden en de auto makkelijker te onderhouden valt

 

Ramen tinten

Wilt u graag uw autoruiten een donkere tint geven? ook dit kunnen we voor u doen, dit wordt bij ons gedaan door een professionele firma met jaren ervaring.   

 

Prijzen enkel op aanvraag.

 

Kostprijs

Prijs: vanaf 0 inc. BTW